Продать авто быстро в Киеве

Продать авто быстро в Киеве

Експлуатувати автомобіль можна роками, якщо не десятиліттями. Якщо машина ще радянської збірки, типу Жигулі або Москвич.

Ці «залізні коні» до сих пір борознять українські дороги, хоч і розвалюються на ходу, і доводитися ремонтувати, але вони до сих пір їздять. Чим новіший автомобіль, тим частіше його треба латати. В якому сенсі? Починаючи з початку 2000-х, в автомобілі стали додавати поступово, але все більше електроніки, залізо поступово почали замінювати міцним пластиком. «Тривалість життя» машини стала менше.

Правильна експлуатація автомобіля

Раніше на машинах їздили, поки то бампер не відвалилася, то дим з-під капота не йтиме, грубо кажучи. І це було нормою. Зараз же, для кожного автомобіля є план технічного огляду, перевірок, заміни деталей і рідин, в залежності від кілометражу, який проїздили чи колишніх часів. Загалом, про машину зараз необхідно піклуватися все більше, відповідно, і витрачатися теж.

В середньому, по Європі дозволено заїжджати в центр міста тільки автомобілям не старше 3-х років, в саме місто дозволяється заїжджати машинам до 5-и років, до 10-15-ти років можна їздити поза містом. І теж багато залежить від того, бензиновий мотор чи дизельний. А старі автомобілі можуть і конфіскувати, якщо немає спеціального дозволу на експлуатацію бензинового «пенсіонера».

В принципі, в сервісній книжці кожного нового автомобіля розписано, як, що і куди треба звертатися, щоб продовжити термін служби автомобіля.

Термін експлуатації добігає кінця …

І ось, настає той час, коли ми помічаємо, що автомобіль вже не той … Тоді ми замислюємося про те, щоб такого зробити з машиною: продати, залишити для поїздки на риболовлю чи дачу або залишити як елемент декору на галявині.

Розберемо варіант продажу машини

Куди можна продати автомобіль? Наприклад, у вас дизельний «німець» якого 10 рочків. Цілком хороший товар на вторинному ринку автомобілів. Його цілком можуть купити і досить швидко. Все залежить від стану машини, кількості власників, як на ньому їздили і скільки проїхали. Ціна може «скакати» в кілька тисяч доларів між однією і тією ж маркою і моделлю автомобіля, одного року випуску і комплектації.

Коротко: стану автомобіля вирішує.

Способів продати автомобіль не так вже й багато. Для початку Вам варто дізнатися вартість вашого авто, щоб розуміти на що розраховувати. З цим питанням можете звернутися як до експерта з оцінки, так і самі, проаналізувавши автомобільний ринок.

Не виключаємо варіант продати машину знайомим, друзям або родичам. Якщо у Вас вже не лежить душа до вашої машини, так інші можуть з задоволенням її у вас купити.

Автовикуп в Україні теж займає важливу нішу на вторинному ринку машин. Хто як викуп автомобілів терміново купить ваше авто. Продати авто швидко? Тоді вам в український автовикуп. А бажано, саме до нас. Ще одна особливість Автовикуп: Вас цікавить продаж авто після ДТП? А нас цікавить Ваш битий автомобіль. Бажаєте продати машинку? Телефонуйте вже зараз!

Автор: Сергей Филатов