Мінфін України розглядає запуск лізингової квартирної програми для військовослужбовців в 2020 року

oksana_markarova

Мінфін обговорює реальність впровадження лізингової програми житла для військовослужбовців у 2020 році, сказала начальник міністерства Оксана Маркарова.


“Забезпечення житлом військових підвищено в планах держбюджету до першого читання на 225 млн грн, ще на 550 млн грн підвищено забезпечення житлом ветеранів … До того ж, в даний момент ми заповзято з Міністерством оборони, і з іншими розпорядниками ведемо важливі діалоги про те, що ми з майбутнього року ризикнемо впровадити програму лізингу, яка дозволить завдяки цих коштів забезпечити максимальне кількістю солдатів житлом “, – згадала Маркарова у вівторок по ходу брифінгу, причетний проблеми спонсорства оборонної галузі на 2020 рік.

Такого роду проекти зараз діють для працівників Нацполіціі і рятувальників.

“Чим більше людей працює, тим менше він оплачує лізинговий платіж”, – згадала Маркарова.


За словами Маркарова, до наступного читання законопроекту гос.бюджета на 2020 рік можливо буде підвищено фінансування витрат на житло для ветеранів.


Як зауважила Маркарова, сьогоднішня версія плану бюджету на майбутній рік передбачає 244,9 млрд грн або 5,5% ВВП на оборонний сектор, з яких 135 млрд грн або 3% ВВП – це витрати на Міноборони.
“Поточна цифра стане найбільша за останній час, яка виділялася коли-небудь на оборону”, – пояснює глава Мінфіну.

Що ж робити, коли потрібні гроші і не охоче розлучатися з квартирою

Если необходимы деньги, но прям очень хочется сохранить свою квартиру у себя, тогда вы обратились по адресу, оформите кредит под залог недвижимости без справок о доходах в Украине. Очень много разных компаний выдают кредит под залог квартиры в Киеве под маленький процент. Займ под залог недвижимости лучший вариант.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.