Автовикуп після ДТП

автовыкуп

Автовикуп після ДТП – це термінова угода з продажу автомобіля, що постраждав в аварії. Дуже часто ми бачимо машини, що не підлягають ремонту, машини, які вигідніше продати, ніж відремонтувати, та й власникам, за їхніми словами, простіше позбутися авто, що потрапило в аварію, ніж займатися приведенням його в порядок.

Машину після ДТП можна продати самостійно. Для цього є газети, ринок, інтернет. Але процес не швидкий. Та про шахраїв все більше лякаючих матеріалів. Ускладнює питання продажу та конкуренція. Найбільш підходящий варіант – автовикуп.

Основна перевага нашої роботи – оперативність. Заявка подається через інтернет або за вказаним на сайті. Повідомивши основні дані про свою машину (марку, модель, пробіг тощо), ви чекаєте на пропозиції від менеджера, а після отримання його переходите до оформлення угоди. Будьте готові надати фотографії. Машина після ДТП оцінюється, зокрема, і залежно від характеру ушкоджень. Якщо досягнуто згоди про суму, відбувається оформлення угоди.

Тут Ви можете залишити заявку на продаж свого автомобіля

arrow

Якщо ваша машина не на ходу, ми заберемо її за допомогою евакуатора. Автовикуп машини після ДТП – найкращий варіант вирішення проблеми. Ми допоможемо вам швидше забути про те, що сталося, і перейти до нового етапу в житті. Працюємо ми давно і на совість, відгуки клієнтів це підтверджують. Також ми надаємо кредити під заставу нерухомості.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.