Світло і витонченість BMW X6 M50i 2020

BMW X6 M50i 2020

Третє покоління цілком оригінального потужного «звіра» позашляховика-купе BMW X6 в кузові Е71, гібрид, який заслужив М-пакет – M50i.

Перше, що кидається в очі в новому поколінні BMW X6 – габарити автомобіля і решітка з підсвічуванням, яка спалахує при відкритті або закритті дверей. Салон також ретельно модернізували.

Модерн Х6

БМВ Х6 2020 року випустять на добре відомої платформі, але з оновленнями – Cluster Architecture (CLAR), як і інша модель авто концерну Х5. А мотор … Про нього можна говорити дуже довго. Тепер X6 оснастили 523-HP Twin-Turbo V8 – 4,4-літровим восьміступенчастим двигуном на 523 кінських сил або 390 кВт і крутного моменту в 750 Нм.

Розгін від нуля до 100 км всього за 4,1 секунди з максимально допустимою швидкістю в 249 км / год. Така «сталева конячка» важить близько 3,2 тонни. Крім того, в X6 з мотором V8 оснащена класичної восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Щоб баварський став більш маневреним, передню підвіску оснастили двома поперечними важелями, а задню підвіску – п’ятьма. В М-пакеті Dynamic Handling дає велику продуктивність і активну стабілізацію рульового управління.

Для українських доріг …

Спеціально для любителів непрохідних доріг або жителів України буде випущена комплектація з пакетом для бездоріжжя. У комплектацію входитиме передня підвіска і задній диференціал M Sport з електронним управлінням і чотири спеціально розроблених режиму водіння по бездоріжжю для різних ландшафтів: сніг, пісок, гравій або камені.

У плані технологій BMW X6 оснастили BMW Live Cockpit з iDrive з 12,3-дюймовим цифровим приладовим блоком і 12,3-дюймовим центральним сенсорним екраном. Функції як стандартні так і додаткові функції, такими як голосовий помічник «Hey, BMW», розширені засоби управління жестами, Wi-Fi, бездротова зарядка і бездротова сумісність Apple CarPlay.

Для зручності пересування в комплектацію входить Active Driving Assistant – круїз-контроль для зупинки і руху – виявлення мертвих зон, попередження про зіткнення попереду і парктроник.

Ціна в США на стандартну комплектацію BMW X6 M50i стартує від 85 700 $. Чистий американець з німецьким серцем.

Автор: Сергей Филатов

1 Комментарий

  1. Таяна сказав:

    ох и мощь, махина еще та)) дорого правда

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.