П’ЯТЬ ПРИЧИН НЕ ОДЯГАТИ ЧОХЛИ НА СИДІННЯ.

ПЯТЬ ПРИЧИН НЕ ОДЕВАТЬ ЧЕХЛЫ НА СИДЕНЬЯ.

Зберегти свою машину в “свіжим” вигляді – бажання кожного автовласника. І крім двигуна і кузова, салон є один з предметів турботи. Для того, щоб сидіння не піддавалися зносу тривалий період часу, в основному використовують чохли для автомобільних сидінь. Але чи всі ми правильно робимо і не добиваємося ми зворотного результату?

Чохли для сидінь значно погіршують салон автомобіля. Якщо чохол натягнутий на сидіння без притягнення, то він або лежить на сидінні як старий килим, або просто сидіння стає схожим на застарілий диван. Напрошується висновок: чохол і тюнінг салону авто речі абсолютно несумісні.

Притягнутий чохол псує обшивку сидіння, псує датчики і обігрів. Якщо ж ви все-таки вирішили притягнути чохол, оббивку сидіння необхідно пробити. Входить що, притягнувши авто чохол, ми відразу ж псуємо те, заради чого, все затіяли. При пробиванні сидінь часто виходять з ладу датчики присутності і обігрів сидінь.

Порушується теплопровідність сидіння. Навіть в тому випадку якщо Обігрів не буде повністю зруйнований під час пробиття, чохол створює термоізоляцію. І такий подвійний шар «обшивка сидіння + чохол» призводить до неефективного обігріву – сидіння дуже довго прогрівається і абсолютно все тепло залишається всередині сидіння, що призводить до перегріву нагріває елемента, в слідстві чого вихід з ладу обігріву сидінь значно прискорюється.

Чохол, найчастіше, є основною причиною поломки рухомих елементів сидіння. На сучасних автомобілях використовуються рухомі механізми (кінематика), і вони розраховані на певну товщину оббивки. Коли чохол нагрівається, то він ускладнює роботу механізмів, а дуже часто стає причиною їх поломки.

Чохли вигорають і витягуються. Як правило, щоб знизити ціну на чохли, виробники неякісної тканиною. А це означає, що, навіть притягнутий чохол, через пів року вигорить і втратить форму.

Все вищесказане є найкращим прикладом відомої приказки, що скупий платить двічі. Встановлюючи авто чохол, ви не тільки псуєте зовнішній вигляд салону, а й з’являється шанс виходу з ладу сидіння і електрики. Дивним є той факт, що вартість оббивки в авто ательє незначно відрізняється від установки чохлів. А частковий ремонт сидіння набагато дешевше, ніж покупка чохла, який ставлять якраз з тією метою, щоб захистити сидіння від зносу і прожогов. Робимо висновки: перед тим як ставити чохли на сидіння, обов’язково зверніться в авто ательє – і ви отримаєте абсолютно новий і оригінальний салон, не виникне проблем з його використанням, і, що не менш важливо, заощадите гроші.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.