Hyundai Palisade із шикарною оптикою, як у Tucson

Кросовер для великої родини Palisade прикрасив лінійку моделей Hyundai ще 2018 року. А нещодавно стало відомо про вихід оновленої версії. Причому корейці тримають її в найсуворішому секреті. Але всюдисущі автошпигуни змогли зробити пару знімків.

Опубліковані зображення дозволяють припустити, що джерелом для натхнення послужив Hyundai Tucson. Кросовер, як заведено на перших випробуваннях, “укрили” камуфляжем, але навіть крізь його товстий шар видно нові фальшрадіаторні грати, оптика фар і капота, а також незвичайні колісні диски.

Фото салону у відкритому доступі також немає. Відомо щойно буде нова розважально-інформаційна система, великий екран і селектор АКПП, подібний до встановленого в інтер’єрі Genesis GV60. За форматом у салоні особливо нічого не зміниться. Як і раніше, буде “триряддя”, 7 або 8 місць.

Розкішна потужність

Очікується, що Hyundai Palisade буде обладнано знайомими агрегатами. Буде доступна модель з “атмосферником” на 3,5 л бензину і на 277 кінських сил, і модель з турбодизелем на 2,2 літра і “атмосферником” на 202 “конячки”. Трансмісія на моделях повнопривідна, заснована на 8-діапазонному фірмовому “автоматі”.

За попередньою інформацією, кросовер покажуть широкій аудиторії у перші шість місяців 2022 року. І у продажу він з’явиться майже одразу після прем’єри.

Нагадаємо, що в нас можна оформити кредит, лізинг, заставу….Звертайтеся.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.