Nissan Juke – є на що подивитися

Майже десять років очікування увінчалися успіхом! Тепер усі, хто висловлювався проти спірного дизайну перших японських кросоверів на нашому ринку, не мають більше приводів “для уколів”. Навпаки, у зв’язку з виходом Nissan Juke очікується зростання попиту на авто приблизно на 30%.

Nissan Juke зовсім інший. Він став більш серйозним, більшим, більш модним у плані електроніки, навіть кузов став жорсткішим. Він, як і раніше, залишився опуклим, але спереду, замість здутої посеред “носа” оптики, розташовані фірмові грати V-Motion. Виглядає набагато цікавіше та екстравагантніше. Ліхтарі змінили на акуратні трикутники з підсвічуванням свеодіодами.

“Лобастим” Nissan Juke тепер не назвати. Хоча краша все ще злегка спадає від передньої стійки до заднього скла. Тільки великі круглі фари основного світла видають у цьому красеня нащадка далекого Qazana.

Тішить і ціна. За 6-ступінчасту механічну КПП з кондиціонером, 4-динамічну аудіосистему, 16-дюймові легкосплавні диски та задній спойлер просять 515 210 грн. Додатково будуть комплектації з клімат-контролем, різними оздобленнями інтер’єру, з мультимедійною системою. Найдорожчий Nissan Juke оцінений у 786 360 грн. Мотор розвиває 114 л. Залишає приємні враження від можливостей тяги. Дивує мала витрата палива.

Скоро Nissan Juke з’явиться на нашому ринку, а оформити його в лізинг можна буде тут.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.