Падіння ВВП і зростання безробіття України в 2020 році

на изображении доллар США

У своєму недавньому звіті, Міжнародний валютний фонд, спрогнозував падіння світової економіки в цьому році і її гіршими наслідками, ніж криза 2008-2009 року.

Експерти звіту вважають, що економіка світу, може впасти на 3% в поточному році і очікує її зростання до 6% в 2021 році, за умови, перемоги над пандемією в третьому і четвертому кварталі наступного року.

Звіт для України

Ще взимку експерти фонду надали три сценарії реформування економіки нашої країни, а так само зростання ВВП, згідно з ними.

Згідно найкращого сценарію, зростання повинно б скласти більше 6%, з поліпшенням добробуту населення на 55-59% від поточного. Найгірший сценарій передбачав відкат реформ, зростання, не більше півтора відсотка з наступним зубожінням громадян майже на чверть.

Для України, очікується спад економіки на 7,7% в 2020 році. Прогнозують, що кожен десятий українець стане безробітним:

  • У 2020 році, зростання безробіття складе більше 10%;
  • У 2021 році вона знизиться до 9%.

Нагадаємо, що б спокійно пережити самоізоляцію під час пандемії коронавірусу, радимо скористатися послугою – кредит на карту без перевірок. Зручна платформа мікрокредітних організацій, дозволить вам ознайомиться з умовами та отримати миттєву позику на карту онлайн цілодобово, не виходячи з дому і не чекаючи довгого схвалення. У період карантину, знайти надійного кредитора дуже складно. Багато банків та приватних фінансових установ рідше схвалюють заявки. Розміщенні ж у нас організації видають онлайн кредити з поганою кредитною історією всього за 15 хвилин під 0%.

В цілому, в 2021 роки, економіка України, так і всього світу повинна перейти в зростання.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.