Преміум кросовер з Китаю “Wey” незабаром в Україні

premium-krossover-wey-vv7-v-ukraine

Китайський бренд автомобілів Great Wall відкриває лінійку преміальних авто під маркою Wey. Ціни та дати релізу і поставки в Україну поки що невідомі.

Кредит під заставу авто з Китаю

Нагадаємо, що автоломбард Elite Lombard розглядає в якості застави будь-які автомобілі, в тому числі з Китаю. Вигідні умови, можливість оформити кредит під заставу машини з правом водіння, низькі відсотки, безкоштовна оцінка автомобіля, можливість необмеженої пролонгації, програма лояльності — головні наші переваги.

Вважаєте, що в Китаї не роблять якісних автомобілів? Ві дуже помиляєтесь. Великі автомобільні концерни вже давно побудували заводи в Китаї та активно випускають там автомобілі преміум-сегменту. Чим китайський бренд гірше?

Китайський виробник Great Wall запустив преміум-кросовер під маркою Wey. Перша модель отримала назву VV7. Якість і технологічність не відстає від європейських.

Кросовер VV7 оснащено дволітровим двигуном на 240 кінських сил. Преселективна коробка передач в 7 ступенів з автоматичною парковкою і активний круїз-контроль — додаткові переваги кросоверу. Варто відзначити й інші нововведення в автосфері щодо кросоверу VV7.

За дизайном Wey простий, але “неозброєним оком” видно, що зі смаком. Агресивний «погляд» машини оцінять не лише чоловіки, але й жінки. Інтер’єр салону дуже просторий та затишний.

Офіційна презентація автомобіля китайського бренду відбулась в Шанхаї в одному з автосалонів. 

Найближчим часом буде відомі дати та ціни Wey VV7 для українського ринку. Тому є час знайти найвигідніший кредит для покупки нового автомобіля.

Автор: Сергей Филатов