SEAT ПРЕДСТАВИВ СВІЙ ПЕРШИЙ ЕЛЕКТРОКАР el-Born

Seat представил свой первый электрокар

Уявити, то представили, але випуск нового автомобіля el-Born від автомобільної компанії Seat збираються запустити в 2020 році.

Електрокар el-Born сконструйований на модульній платформі Volkswagen Group MEB. Так як Сеат є дочірньою компанією Фольксвагена, то el-Born другий, за рахунком, електрокар на платформі MEB від VW. Відрізняється Ель-Борн від свого попередника VW ID Neo різкішим дизайном і спортивним обладнанням.

Електромобіль буде випускатися з батареєю на 62 кіловата, завдяки циклу WLTP у нього буде 420 кілометри запасу ходу. Двигун взагалі забезпечили 204 кінськими силами, що дозволяє брати розгін до сотні за 7,5 секунд.

El-Born – автомобіль для їзди по місту, кузов так і проситися, щоб її показали.

Електромобіль оснастили автопілотом 2-го покоління. І, чимало важливої, функцією швидкого заряду завдяки сто-кіловатної зарядці, яка зарядить автомобіль до 80% менше ніж за годину.

Ну і як же обійтися без систем автоматичного гальмування і парковки, також Сеат оснастив електромобіль камерами і датчиками для сприятливого і безпечної їзди. Більш вдосконалена система терморегуляції, яка дозволить підвищити запас ходу до 60 км.

Перевагами El-Born стане комфортний і великий салон, приладова 10-ти дюймова панель і все, що вам необхідно стати в нагоді для насолоди їздою на цьому електрокарі сучасній людині.

Автор: Сергей Филатов