Терміновий автовикуп в Києві. Продаємо бите авто

srochnyi-avtovikup-v-kieve-prodaem-bitoe-avto

Купівля авто після ДТП? Легко! Терміновий автовикуп в Києві – це викуп будь-яких авто в будь-який час доби разом з нашою компанією «Elite ломбард»!

Навіщо взагалі компанія зі скупки автомобілів?

Є попит – є пропозиція. На сьогоднішній час дуже велика кількість автомобілів. Купити або поміняти машину простіше простого. Тут же і виникає питання. Раз легко поміняти автомобіль, то також чи легко продати його? Взагалі, через велику пропозицію на автомобільному ринку дуже складно продати свою машину. Приїжджаючи в автосалон або комісійний майданчик – очі розбігаються від чисельності транспорту на квадратний метр.

Ви бажаєте продати автомобіль, тому що купили новий або отримати суму, якої бракує до покупки. Скільки часу піде на продаж? Якщо ви досвідчений автовласник і стикалися з даною ситуацією, то розумієте. Самим продати машину не так вже й легко. З цього й існують компанії зі скупки автомобілів.

Процес викупу автомобілів

Автовикуп в Києві відбувається подальшим чином:

– Обробка вашої заявки. Ви можете залишити заявку на продаж автомобіля нашої компанії у нас на сайті. Або зателефонувати самим. Наш менеджер обговорить з вами всі етапи процедури і дасть попередню оцінку вартості вашого автомобіля. Так само, ви можете в телефонному режимі отримати відповіді на всі ваші запитання.

– Огляд та оцінка автомобіля. Дана процедура займає не більше півгодини. Оцінка може бути як у нас так і в зручному для вас місці. Експерт приїде і надасть компетентну оцінку.

– Підписання документів. При узгодженні ціни оформляємо документи. Все офіційно і згідно із законодавством. Хочемо зазначити, що оформлення договору купівлі-продажу і зняття з реєстрації ми беремо на себе. Тобто, вам не доведеться платити.

– І останній етап – розрахунок. Після підписання договору ми розраховуємося з вами. Відбувається обмін ключами і документів на машину. Повною мірою, заздалегідь обговорена сума, видається вам на руки. За бажанням, ми можемо покласти суму на банківську карту.

Завдяки компанії за строковим викупу автомобілів у вас є можливість менш ніж за день продати машину.

Продаж авто після ДТП в Києві

Не завжди можливо продати автомобіль в відмінному стані. Те з битими машинами після аварії справи йдуть ще гірше. Кому потрібна бита машина ще й в аварійному стані. У такій ситуації вам теж допоможе автовикуп.

Наша компанія бере всю штовханину з перевезення битого автомобіля на себе. Надаємо безкоштовні послуги евакуатора і переміщаємо вашу машину на нашу стоянку. Масштабність пошкоджень автомобіля нас не лякає. За «смачною» ціною заберемо навіть самий вбитий автомобіль.

Автор: Сергей Филатов