Вольво XC90 – рекомендації щодо вибору

Шведський позашляховий флагман з’явився на світ ще влітку 2014 року. Але в нашій країні автомобіль попав у продаж лише через 2 роки. А вже з 2020 у нас почали стали активно продавати рестайлингові версії авто. Лише прибічники новинок відмовляються від Вольво XC90, відправляючи модель на вторинний ринок. Тут купити його виходить набагато дешевше.

Рекомендації по вибору

На вторинному ринку Volvo XC90 вибирають, орієнтуючись на зовнішній вигляд. Навіть після тривалої експлуатації машини не мають слідів корозії. Хромоване покриття іноді “підводить”, але його використовують тільки на декоративних елементах. Тому на основні характеристики це ніяк не впливає.

“Мінуси” можуть бути на вітровому склі. Навіть на відносно нових машинах. Воно за 1-2 роки буквально затирається двірниками. Запам’ятайте це і не ставте на заміну оригінал, якщо тільки це не передбачено безкоштовно по гарантії.

Треба уважно перевірити механізм дверей і “електроніку”.

Майте на увазі, що для “нафаршированої” електропримочками машини потрібний відповідний підхід. Якщо готові до відповідального володіння таким супер-красенем, вперед! Отримати консультацію з усіх питань, що цікавлять, можна по цих контактам:

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.