Що таке забезпечений кредит?

курс

Позика грошей спочатку є простою справою, але на ринку з все більше різних типів кредитів і концепцій, які звичайній людині можуть бути важкими у розумінні.

Що означає «кредит під заставу»?

Найбільш поширена позика під заставу землі, нерухомості. А також:

  • автокредит;
  • кредит на карту банку України;
  • інтелектуальної власності;
  • на покупку товарів;
  • для оплати дорогих послуг;
  • для оплати дорогих послуг;
  • так звані гроші до зарплати

Але що це означає?

Необхідність надати в заставу щось цінне, щоб банк знизив свій ризик, якщо клієнт позики не виконає умови угоди. Коли справа доходить до іпотеки, заставою завжди буде ваше житло. Якщо у вас виникнуть фінансові проблеми, і ви не зможете дотримуватися угоди банк може продати ваш будинок, щоб повернути позичені гроші.

Кредит під заставу авто або ломбарди авто в Києві і Україні

Те ж саме стосується послуги авто кредитування в Україні. Це коли банк бере на себе відповідальність вашого автомобіля і виконує той же процес, якщо ви порушуєте кредитну угоду. Звучить лякає, але це звичайна практика в секторі кредитування населення України. У той же час у багатьох випадках вам буде вигідно взяти кредит під заставу, про що ви можете прочитати в наступному розділі.

Переваги забезпеченого кредиту

Найбільша вигода від забезпеченого кредиту буде в тому, що процентна ставка нижче, ніж в незабезпеченном. Фінансова компанія значно знижує ризик втратити кошти, маючи в заставі активи. У свою чергу, це вигідно клієнту, за рахунок більш низьких процентних ставок.

З цього, якщо ви збираєтеся взяти кредит без відмови, застава майна, буде кращим рішенням отримати гроші готівкою.

Автор: Сергей Филатов

1 Комментарий

  1. Кристина Огаркова сказав:

    Даже не слышали о таком кредите никогда. Это актуально сейчас? ЗаЯвку можно подавать на вашем сайте или только через банк?

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.