Споживчий кредит – найбільш затребувана послуга фінансових установ

потребительский кредит в Украине

Тільки в Україні, за 3 квартали 2019 року, по нього звернулися, на 9% більше позичальників ніж попереднього періоду. З даним видом кредитування населення стикався, напевно, кожен. Простий приклад, покупка товару в розстрочку. Всього є 4 види споживчого кредиту:

  1. Цільові/нецільові – оформляються, на покупку товарів, але можуть бути витрачені на розсуд позичальника
  2. З/Без забезпечення – видаються під заставу
  3. За терміном погашення
  4. По кредитору

У чому переваги такого кредиту?

Споживчі кредити – фактично завжди оформляються на покупку дорогого товару. Це дає споживачеві можливість швидше придбати бажане. А якщо на нього ще знижка, хороший аргумент скористатися послугою.

Молоді “стартапери” часто користуються подарованим шансом отримати багато грошей, нібито на покупку, а вкласти їх в свої проекти. Ще одне в чому зручний даний грошовий кредит, це умови договору. Які дають право розпоряджатися отриманими коштами на свій розсуд.

На що завгодно. Чого коштував відповідь дівчини, куди вона витратить гроші. Покрити 70% тіла татуюваннями. За послугою звернулася в приватну фінансову установу. Кредити на придбання, пластичні операції, дорогі подарунки і не тільки на це можна оформити угоду.

Зростаюча популярність породила купу чуток:

  • Велика процентна ставка
  • Заплатив невчасно, назавжди зіпсував кредитну історію
  • Маючи зіпсовану історію, кредит взяти не вийде
  • При затримках платежів фінансова установа подасть в суд
  • Проблеми з колекторами
  • Неможливістю погасити кредит раніше терміну

Деякі фін. установи дають послуги онлайн кредитів, де позичальник навіть не присутній на зустрічі. Потрібні дані він вишле поштою. Боргові відносини, за історію людства, еволюціонували, разом з іншими аспектами і професіями. З кожним роком, на споживчі, короткострокові, мікрокредити йде зменшення процентної ставки з паралельним поліпшенням якості послуг, умов угоди. Зараз кредитори намагаються утримати свого позичальника, заманюючи 0% за кредит то гнучкою системою виплат.

У 2019, споживчі кредити, були лідерами в затребуваності позичальниками. 20 рік обіцяє бути схожим.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.