Автолізинг в Україні. Переваги угоди

автоломбард

Отримати транспорт у користування без попередньої оплати вартості дозволяє лізинг. Можливість поетапної оплати без виведення з обігу значних коштів оцінено вже багатьма підприємцями та юрособами в Україні. Пропонуємо це зробити і вам.

Рішення про фінансування та оформлення відбувається дуже швидко. Ми давно на цьому ринку надаємо послуги фізичним та юридичним особам. Допомагаємо оновити автопарк з мінімальними вкладеннями, підказуємо, як скласти оптимальний графік платежів та ін.

Суть лізингу

Сенс угоди у тому, що автомобіль належить не покупцю, а лізингової компанії протягом усього терміну дії договору. Це надійна гарантія виплат, тому пропонуються такі низькі відсоткові ставки.

Є можливість та додаткові послуги у договорі прописати. Наприклад, адміністрування, страховка, доставка спецтранспорту та техніки у разі поломки. Вибрати автомобіль можна із нашого “парку” самостійно.

Переваги автолізингу

Оформляється лізинг швидко та просто. Графіки платежів індивідуальні, податкові преференції істотні. Авансовий платіж мінімальний. Іноді угоди оформляються без нього (це у індивідуальному порядку).

Фінансування складає тривалий термін (1-3-5 років). Клієнтам доступний фінансовий та операційний лізинг. Графік платежів може бути прискореним, рівномірним та ануїтентним.

Оформлення авто в лізинг

Оформленням угоди, що зацікавилося, потрібно почати з звернення до наших співробітників. Потім порядок дії такий:

  • подача заявки;
  • погодження умов з менеджером;
  • вибір термінів фінансування; підписання договору;
  • поетапне внесення платежів;
  • остаточне переоформлення транспорту по завершенні дії договора.

Які автомобілі можна оформити у лізинг

На нашому сайті є приклади автотранспорту, який можна оформити в лізинг, але ви можете підібрати його самостійно, головне, у продавця уточніть, чи згоден він на таку угоду. Не всі розуміють специфіку лізингу. У продавця транспорт ми викупимо. Виплачувати вартість клієнт буде нам, а чи не первісному власнику. Тут більше інформації про нас.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.