Автоломбард – ШВИДКИЙ КРЕДИТ ПІД ЗАСТАВУ АВТО

Автоломбарды – быстрый кредит под залог авто

Як часто у нас в житті траплялися моменти, коли ну просто терміново необхідні гроші. У таких ситуаціях ми часто вдаємося до допомоги знайомих, друзів або рідних.

Але якщо часто звертатися до них з подібним грошової проханням, то вам вже почнуть відмовляти з вашим проханням просто тому, що це їм вже набридло, або не мають можливості.

Якщо вам вже відмовляють в перевіреному способі, де ж тоді швидко дістати гроші?

У вас є автомобіль?

Тоді ви можете спокійно звернутися в фінансову структуру, яка реалізує кредити під заставу авто. Позики під заставу авто, чи то пак, автоломбарди – оптимальний варіант, коли друзі вже не хочуть вас виручати, а вам терміново потрібні гроші. Простий запит в пошуковій системі «Автоломбард Київ» – і вам надається купу можливостей. Автоломбард в Києві користується великим попитом на ринку в нинішній час.

Автоломбарди займаються кредитами під заставу авто, їх характерними і позитивними моментами є:

  • Низька процентна ставка
  • Видача позики під заставу авто від 1-го дня до 1-го року
  • Мінімальна кількість довідок і документів
  • Кредит під заставу авто з правом водіння
  • Оцінку авто і юридичні формальності повністю бере на себе автоломбард, Київ
  • Дострокове погашення кредиту без комісії

Ви не пошкодуєте, що звернулися в автоломбард в Києві.

Ми прекрасно розуміємо, що рішення залишити автомобіль під заставу дуже важливо, з цього, наші фахівці готові надати відповіді на всі ваші запитання і розповісти умови угоди в телефонному режимі. І за свою машину можете бути спокійні, вона залишається на добре стоянці автоломбарду до погашення вами кредиту.

Розмір кредиту залежить від декількох факторів, які будуть враховуватися при оцінці: загальний стан машини, зовнішній вигляд, кількість власників і пробіг. Наші оцінювачі – професіонали своєї справи, вони якісно оцінять ваш автомобіль за ринковою вартістю. Автоломбард в Києві видає кредит під заставу авто до 90% від ринкової вартості під мінімальну процентну ставку!

Всі юридичні питання вирішуються відразу ж на місці, вам не треба буде їхати кудись ще. Взагалі вся процедура кредиту під заставу авто займає не більше пари годин. Так що, якщо вам терміново знадобилися гроші, ви сміливо можете звертатися в автоломбард в Києві. Ми цінуємо наших клієнтів і угода проходить на найпрозоріших умовах!

Автор: Сергей Филатов