ГРОШІ ПІД ЗАСТАВУ МАШИНИ. АВТОЛОМБАРД В КИЄВІ

Деньги под залог машины. Автоломбард в Киеве

Видати кредит під заставу авто – це звичайна послуга, яку надає автоломбард Elite.

Якщо Ви ставите питанням “Де взяти кредит під заставу машини“, але вже знаходитеся на даній сторінці, то ви знаходитеся в потрібному місці!

Саме в Києві багато хто може негайно звернутися і отримати кредит під заставу автомобіля, щоб вирішити свої проблеми або ж навпаки, інвестувати в гарну ідею.

Скористатися і взяти кредит під заставу автомобіля в автоломбарді «Elite» комфортно і оптимально, ніж оформляти кредити в банківських структурах. Ми надаємо відмінний сервіс, і коли вам необхідно, в будь-який час доби, ви можете до нас звернутися щоб оформити кредити під заставу авто або техпаспорт. Оформлення кредиту під заставу техпаспорта машини дуже підходить для тих, кому необхідно залишатися «на ходу». З нами це реально!

Як отримати гроші під заставу машини?

Головна родзинка сервісу по кредиту в заставу авто міститься в тому, будь до нас звернувся автовласник може швидко і без зайвих очей отримати гроші під заставу машини. Видача коштів здійснюється в будь-який час, коли вам необхідно. Якщо ви вперше звертаєтеся в «Elite» автоломбард, то вам варто заздалегідь залишити заявку на нашому сайті, щоб прискорити процес. Наші співробітники оперативно відповідають на заявки і вас не варто турбуватися, що зустріч не відбудеться. Оформлення заявки – гарантія того, що необхідна сума буде готова до вашої зустрічі.

Кредит під заставу автомобіля видається тільки власникам транспортного засобу.

Ми гарантуємо вам якісну оцінку вашого авто. Ви не будете розчаровані запропонованою сумою. Для орієнтиру, ви можете самі дізнатися приблизну ринкову вартість автомобіля, на сайтах з продажу автомобіля або інших сайтах з дошками оголошень.

Ми гарантуємо, наші кредити під заставу авто зберігають постійну процентну ставку.

З нами ви завжди зможете домовитися про продовження або про дострокове погашення кредитної заборгованості. Передбачено варіант кредиту під заставу техпаспорта автомобіля, якщо вам потрібна невелика сума або ваша робота полягає в тому, що ви не можете обійтися без автомобіля. Ви можете не боятися за свою «малу», коли берете гроші під заставу машини. Наша стоянка оснащена камерами відеоспостереження і цілодобовою охороною. Ми турбуємося за ваш автомобіль як за свій!

Тенденції йдуть в сторону кредитів під заставу авто.

Це швидко. Це доступно. Це заощаджує Ваш час. Простий алгоритм роботи з будь-яким автоломбардів: заявка на сайті, дзвінок, приїзд в автоломбард або ми самі до вас можемо приїхати, оцінка автомобіля нашими фахівцями, узгодження суми, оформлення договору та гроші у вас на руках. В цілому оформлення кредиту під заставу авто займе у вас не більше 2-х – 4-х годин.

Ми гарантуємо збереження вашого автомобіля і умов договору кредиту в заставу автомобіля!

Автор: Сергей Филатов