МОМЕНТАЛЬНИЙ ВИКУП АВТОМОБІЛЯ

Автовыкуп

Незамінний пропозицію для тих, хто по-справжньому цінує свій час, або ж у разі якщо у Вас немає бажання самостійно займатися продажем.

Вам знадобилися гроші вмить, а самостійний продаж може зайняти дуже довгий період! Ми викупимо Ваш автомобіль в той же день, в який Ви до нас звернулися. Якщо Ви все ж зважилися продати свою машину, а зробити це потрібно в найкоротші терміни, то ідеальним варіантом для Вас стане автовикуп київ, дорого і швидко. Сьогодні такі пропозиції роблять багато компаній. Дана послуга в останні роки стала користуватися високою популярність, що дуже просто пояснюється: продаж здійснюється протягом декількох годин, і автовласник отримує свої гроші в короткі терміни, що дуже важливо, якщо вони потрібні негайно, а часу немає на продаж машини самостійно.

Звичайно, вартість транспортного засобу трохи знижується, але все-таки досягає до 95% від ринкової вартості. Насправді, на ціну впливає величезна кількість факторів, основними з яких є марка і модель, її пробіг, рівень зносу, на момент продажу наші фахівці роблять оцінку технічного стану, і звичайно ж ринкова ціна.

Перш ніж звертатися в ту чи іншу контору, проведіть власний аналіз ринку і по більше дізнайтеся про репутацію компанії в яку хочете звернутися.

Наші послуги: терміновий автовикуп після ДТП (автовикуп битих авто, цілих, аварійних) – видаємо готівку за 30 хвилин. Працюємо цілодобово.