Як оформити лізинг і для чого це потрібно?

автовыкуп

Всупереч на те, що на дворі зараз 21-те століття більшість людей до сих пір не знайомі з лізингом.
Лізинг транспортного засобу, не найновіша послуга на ринку. Незважаючи на це, що все ще занадто багато водіїв термін лізинг не розумію, і вони не здатні сказати, що ж це таке.

Лізинг людською мовою

Лізинг автомобіля – це оренда авто з можливим правом на викуп. У той же час лізинг представляється в комплектному вирішенні, якою крім придбання транспортного засобу передбачає автострахування і його техобслуговування. У певних положень справ даний набір послуг допускається включити автотоплівние карти, підмінні автомобілі і витрати на усунення пошкоджень в ситуації зіткнення (безпосередньо в той час, якщо подія сталася не через водія).

Порядок придбання автомобіля в лізинг

Людина шукає кращий автомобіль. До того ж з урахуванням підприємства в лізинг дозволено провести оформлення будь-якого авто, незалежно від цього воно іноземного або вітчизняного виробництва. Природно в лізинг можливо оформити як нові автомобілі, так і б / у. На наступному етапі підходить прийняття лізингового пакета і згладжування всіх дрібних подробиць договору. Потім йде підготовлення всієї необхідної документації і, в кінцевому рахунку, йде саме підписання договору лізингу. Тепер людина платить перший внесок і отримує своє авто, який вже на діючу реєстрацію, страховку і в повній мірі готовий до експлуатації.

Фішки лізингу автомобіля в інтересах приватних осіб

Реєстрація та страхування вже входять в ціну лізингових сплат, в зв’язку з цим покупець має право забути про позачергові витратах. Лізинг дозволено закрити передчасно, при готівки грошей, без комісій чи інших штрафних санкцій. На відміну від кредиту, особа стає власником авто, не раніше ніж, як в повному обсязі сплатить суму за договором. Перший платіж можливий від 10% до 70%. Будь-яку паперову тяганину забирає на себе лізингова компанія, для споживача підписування договору виглядає легше, ніж у випадку з кредитом. При оформленні лізингу це можна зробити в будь-якій зручній для вас валюті.

Документи для оформлення лізингу

Комплект документів для оформлення авто в лізинг можуть відрізнятися в залежності від певного підприємства, найпростіший пакет документів виглядає саме так:

Паспорт (копія) лізингоодержувача;

Ідентифікаційний код.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.