Застава для кредиту в Києві

недвижимость как залог для кредита в Киеве

Для того щоб взяти кредит або позику на велику суму потрібна застава, будь то банк або приватна організація. Розглянемо що найчастіше залишають в заставу для кредиту.

Що взагалі являє собою заставу? Застава – це майно, нерухоме або рухоме, яке ви надаєте як гарантію виконання своїх зобов’язань (в більшій частині випадків, обов’язкових виплат) перед організацією або банком, в якому ви взяли грошей в кредит.

У заставу можна залишити як саме майно з усіма документами, або саме право володіння майном. Від того, що ви залишаєте в заставу залежить сума, яку Вам можуть видати.

Види заставного майна

Що ж саме може виступати в якості заставного майна? Розглянемо кілька прикладів:

1. Цінні папери. Папери можуть бути запорукою, як котируються і не котируються, такі як акції, сертифікати корпоративних інвестиційних фондів і т.д .. За законодавством, такий вид застави фінансові установи зобов’язані приймати, але не особливо горять бажанням.

2. Ювелірні вироби та цінні метали. Ювелирка більше ставитися до ломбардів та споживчими кредитами. А ось цінні метали, наприклад, злиток золота або срібла з задоволенням приймають і банки. Тільки за умови, що мірні злитки або злиток буде зберігатися в банку.

3. Транспортний засіб. Кредит під заставу автомобіля охоче видають приватні організації – автоломбард. На відміну від банків, ломбард авто беруть менше відсотків і вимагають менше умов. До всього іншого, автоломбард надає кредит під автомобіль як їздить так і поставлений на стоянку організації.

4. Нерухоме майно. Кредит під заставу квартири в банку видають охоче. Так як нерухомість є гарантованим запорукою. Кредити на квартиру в Києві видають як банк, так і приватна організації.

Нерухомість як заставу для кредиту

Нерухомість – найпоширеніший вид застави для кредитування. Банки приймають під заставу в основному будинку і квартири. Звертаючись в приватну організацію, ви можете закласти не тільки квартиру, але і комерційну нерухомість, ділянка і гараж.

Кредити на квартиру в Києві можна отримати в банку і у приватників. Різниця в умовах і вимогах, і процентної ставки. Щоб заощадити на виплаті за відсотками, рекомендуємо звертатися до приватного позичальника. Відсоток набагато нижче, – це раз. А по-друге, ви завжди зможете домовитися про продовження договору без штрафів.

Якщо немає застави

У ситуаціях коли у Вас нічого залишати в заставу або просто відсутнє бажання, ви можете оформити швидкий кредит онлайн. Споживчий кредит на будь-яку суму. Якщо Вам необхідна невелика сума і Ви раніше не користувалися послугами мікропозики, можете скористатися акцією «перший кредит під 0%».

Автор: Сергей Филатов