Страхування від нещасного випадку. Чи потрібно?

страхование на случай болезни

Страхування від нещасних випадків призначене для тимчасової виплати, якщо ви отримуєте одну з травм або хвороб, зазначених у полісі, і ви більше не можете працювати.

Це може бути що завгодно, від інсульту до серцевого нападу, і гроші виплачуються для покриття ваших повсякденних витрат. Сума буде варіюватися в залежності від вашого страхового поліса, і дуже важливо точно знати, що входить в нього, перш ніж купити.

Страхування від нещасного випадку покриває витрати

Якщо ви погоджуєтеся з політикою страхового поліса, він окупиться лише в тому випадку, якщо ви отримаєте одне з захворювань, зазначених у полісі. Ви також можете отримати єдине разову тимчасову виплату, якщо ви потрапили в аварію або захворіли, що призведе до постійної непрацездатності.

Вартість вашої страховки від нещасного випадку залежить від ряду факторів, у тому числі: вашого віку, стану здоров’я, професії, курите ви чи ні і переліку страхових випадків в обраному Вами полісі.

Страхування від нещасного випадку покриє ваш дохід, якщо ви не зможете працювати

Страховий поліс від нещасних випадків виплачує безподаткову одноразову виплату, яка повинна покривати ваш дохід, якщо ви не можете працювати. Якщо ви отримали травму або захворіли, через що ви не можете працювати, ваш роботодавець буде виплачувати допомогу по втрати працездатності протягом певного періоду часу, і коли це закінчиться, ви зможете отримати державну допомогу.

Однак одержуваної суми може бути недостатньо для покриття вашого доходу, і саме тут вам може допомогти і виручити такий поліс, як страхування від нещасного випадку.

Що покриває страхування від нещасного випадку?

Пакет страхового поліса Ви вибираєте і підбираєте самостійно. Але важливо дуже уважно читати документацію по страховому полісу. Справа в тому, що страховка може бути виплачена в деяких випадках тільки на певних стадіях деяких хвороб або за певних випадках.

У той момент, коли ви передплачуєте поліс, будь-яка хвороба, від якої ви вже лікувалися, також буде виключена з поліса.

Він також не виплачується при смерті страхувальника, на відміну від страхування життя, яке призначене тільки для виплати в разі смерті.

Страхування життя призначене для того, щоб ваших близьких були гроші на повсякденні витрати, такі як іпотека. Незважаючи на те, що існують критичні правила, які допоможуть вам збільшити свій дохід, якщо ви не працюєте в протягом тривалого періоду часу.

Які є альтернативи?

Перед придбанням страхування від нещасного випадку, треба запитати у вашого роботодавця, може він уже виплачує такий поліс для співробітників. Якщо справа йде саме так, попросіть поглянути на документи страховки і переконайтеся, що поліс забезпечує вам правильне покриття.

Залежно від серйозності нещасного випадку або хвороби ваш роботодавець може запропонувати Вам додаткову страховку, яка покриє ваш дохід, поки ви не працюєте.

Автор: Сергей Филатов

1 Комментарий

  1. Ангелина сказав:

    Как по мне, то страхование от несчастного случая лучше брать в поездки за границу, или у нас по Украине в случае экстримального путешествия, если тур оператор в пакет не закладывает и страховку. Вообще очень нужная вещь!

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.