Застава майна – швидка допомога в скрутну хвилину

Lombard

У сучасному світі, кредитування, легкий спосіб матеріальної підтримки, початком власної справи, ремонту житла, мандрівки в далекі країни, тощо. Амбітні люди, готові пожертвувати останнім заради можливості реалізувати себе.

До того ж, багато хто, чув різні історії, про людей на межі виживання, в минулому, зараз відомі мільярдери: Ян Кум, емігрант з України, засновник WhatApp, отримував продукти по карточкам. Потім, створив додаток для спілкування, який продали за 19 млрд. долларів у 2014 році. Хоча найкраще, підійде історія мами Ілона Маска, для стартового капіталу сина в 10 тис. долларів, була змушена взяти кредит.

Виникнення боргових відносин

Перші ж згадки про гроші в борг, були ще 3 000 років назад у Древньому Китаї. Тоді, “прототипи” перших компаній видавали фермерам короткострокові позики. А середньовічні лихварі оформлювали кредити за майно, по дуже високим процентам, інколи до 300% річних, що спричинило економічний крах багатьох європейських країн. У вирішення питання втрутилась могутня, на той час, церква. Поступово з економічним розвитком, послуга закладення майна ставала все більш вигідною, та зручною.

У XXI сторіччі, стрімкого розвитку набуває кредиту під заставу авто. Причина, перенасичення ринку транспортом, та дороге обслуговування, навіть якщо воно завжди стоїть в гаражі

Отримати позику заклавши автомобіль – подвійна вигода

Першою і основною, є отримання великої суми готівки та зменшення витрат у майбутньому. Друга вигода – економія часу. Будь яке авто потребує постійної уваги:

  • Місце паркування, враховуючи ризик викрадення, або пошкодження
  • Стан автотранспорту
  • Обов’язковий технічний огляд
  • Заміна документів після спливу строку
  • Непередбачувані ситуації на дорозі

Але що ж робити, коли автомобіль, це ваш основне джерело доходів. Ви можете оформити кредит під заставу авто з правом водіння,  отримати готівку на руки і продовжувати користуватись своєю машиною.

Автоломбард з правом водіння? Хіба таке можливо?

Так, з вигідними для клієнта умовами. Що саме ви отримаєте, скориставшись цією послугою:

  1. Безкоштовна експертиза транспорту, та його оцінка
  2. Нотаріально завірені документи
  3. Виплата великої суми готівкою
  4. Продовжуєте кермувати своїм авто

Саме так, якщо вам терміново потрібна фінансова підтримка, залог авто з правом водіння  – це ваш вибір

Яке ще майно підходить для залогу?

Нерухомість – займає левову частку кредитування по всьому світу. У чому причина такої популярності даної послуги? Все просто, величезна сума грошей, якою ви зможете розпоряджатись, як забажаєте. До того ж, на нерухоме майно, найпростіше отримати позитивне рішення банку. Зазвичай ціни на таке майно стабільно тримаються у кризові періоди країни. Отже, нерухомість під залог – ваш вибір в тяжкий період життя.

Як відбувається цей процес

У кожного свій, великі банки зажадають якомога більше інформації про вас, вашу сім’ю, місце роботи, посаду, цілу купу довідок, документів, тощо. Приватні фінансові установи, поставляться до вас лояльно. Основна їх місія – швидка видача грошей під майно. Зазвичай, для позитивного рішення таких структур, вам знадобиться:

  • Паспорт
  • Ідентифікаційний код
  • Документи підтверджуючі право на володіння майном

І все, без прихованих комісій, з видачею прозорої, нотаріально завіреної угоди. Будьте певні, що така установа не буде змінювати умови договорову в односторонньому порядку, чим користуються відомі банки. В короткостроковій перспективі, рекомендуємо користуватись послугами приватних компаній. Зазвичай, вони схвалюють надання кредиту, за короткий термін, з мінімумом вимог для підтвердження особи.

Великі банки, можуть бути корисними, при довготривалій виплаті кредиту. Але, перевірку, яку ви будете змушені пройти, для підтвердження вашої платоспроможності, очікування і нарешті, рішення фінансового комітету. Те, що воно буде позитивним, не гарантовано. До того ж, кредитна лінія, при наявності у позичальника, буде перевірятись. Відсутніть постійного місця роботи, це вже вагомий аргумент у відмові банку. І тут на допомогу прийдуть приватні фін. установи.

Вам потрібно, при роздумах брати кредит під заставу майна, повноцінно зважити, переваги та ризики, короткострокових, та довгострокових виплат. Хочете, протягом 2-3 годин отримати кредит готівкою під заставу з мінімумом документів, звертайтесь в приватні фірми, які надають подібні послуги, до прикладу, як Автоломбард “Elite Lombard”.

Elite Lombard – швидка та гарантована виплата під заставу

Найвагомішою перевагою звернутися у фінансову установу “Elite Lombard”, є багаторічний досвід, та відмінна репутація, серед чисельних відгуків клієнтів. Команда автоломбарду “Elite Lombard” намагається створити, максимально, затишну та привітну обстановку кожному хто звернеться. Багато наших співробітників, самі були змушені звернутись до послуг автоломбарду. І після погашення боргу, були раді й надалі співпрацювати з фін. установою.

Перевагами Elite Lombard є:

  • Мінімальні вимоги до ідентифікації особистості(Паспорт, Ідентифікаційний номер фізичної особи, право на володіння майном)
  • Гарантуємо відповідальне зберігання автомобіля або нерухомості. Воно обов’язково дочекається вас в такому самому стані, в якому було, оформляючи позику(при потребі є можливість залишити право володіння транспортом за власником)
  • Гнучкі терміни з правом необмеженої пролонгації(вагома перевага серед конкурентів у місті Києві)
  • Виїзд в будь яку точку лівого та правого берегу Києва.
  • Розглядаємо весь автопром, враховуючи моделі марок машин бувшого Радянського Союзу(при умові високої якості авто, яке підтвердить незалежна технічна експертиза)
  • Індивідуальний підхід до клієнта( політика довіри, в житті трапляється чорна полоса і ми залюбки вам допоможемо)

Якщо ви шукаєте де швидко та гарантовано взяти кредит під заставу рухомого та нерухомого майна по гнучким умовам, та правом необмеженої пролонгації, то автоломбард в Києві “Elite Lombard” є вашим вибором. Карта ломбарду.

 

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.